Skip to content

Disclaimer

Met het aangaan van een focusgesprek ben je je ervan bewust dat je hier zelf voor kiest en dit op eigen verantwoordelijkheid en risico doet.

Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt, aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke directe, indirecte, strafbare, tijdelijke of speciale schade dan ook - aan eigendom of leven, die voortvloeit uit of samenhangt met een aangegaan focusgesprek.

Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt heeft er alles aan gedaan om inzichtelijk te maken wat een focusgesprek inhoudt en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, schade of ontregeling veroorzaakt door fouten - of die fouten nu voortkomen uit verkeerde interpretatie, ongeluk of welke andere oorzaak dan ook tijdens of na het doen van een focusgesprek.

Het doen van een focusgesprek is bedoeld als ondersteuning, verheldering en bekrachtiging en niet als vervanging van professioneel medisch advies, juridisch advies, relatie advies, spiritueel advies of welk professioneel advies dan ook.

Contact