Skip to content

AVG

BEN JE BLIJ DOOR WERKEN MET MIJ: ZEG HET VOORT, ZEG HET VOORT
Indien niet: vertel het mij

Sinds het voorjaar van 2018 is het verplicht om een Privacyverklaring te hebben en om deze reden volgt die hieronder...

PRIVACYVERKLARING AVG

Anja Verheijen
/ Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Adres: Kruidenbuurt Haarlem
Mail: verheijen.anja@gmail.com
Schriftelijk App-contact: 06 28044576

Persoonsgegevens die ik verwerk
Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt, verwerkt de persoonsgegevens die je aan mij verstrekt. Tijdens het eerste gesprek vul je zelf op een kaartje in:
- Voor- en achternaam
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Met welk doel en op basis van welke grondslag ik persoonsgegevens verwerk
Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt, verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Je te kunnen bellen / appen / sms’en of e-mailen, indien dit nodig is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
- Het afhandelen van je betaling
- Eventueel je te informeren over wijzigingen van mijn diensten en producten
- Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt, verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik mogelijk nodig heb voor mijn belastingaangifte.

Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar
- Ik bewaar bovengenoemde door jezelf ingevulde gegevens in een kaartenbak-systeem.
- De aantekeningen die ik maak tijdens een sessie zijn voor jezelf om mee te nemen, waardoor je er altijd zelf de beschikking over hebt.
- Ik heb beroepsgeheim en verwerk geen aantekeningen digitaal.

Zichtbaarheid op mijn persoonlijke Facebookpagina en op de Facebookpagina Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing
Wanneer je onder één van mijn berichten een reactie of ‘like’ geeft, is dit zichtbaar voor alle andere Facebook gebruikers en Facebook zelf.

Delen van persoonsgegevens met derden
Anja Verheijen / Praktijk voor Levensvragen en Ontstressing waaronder Focusgesprekken.nl valt, verkoopt je gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting zoals belastingaangifte.

Klachten
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vraag ik je hierover direct contact met mij op te nemen. Komen wij er samen niet uit dan vind ik dit natuurlijk erg vervelend. Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Contact